ADATVÉDELEM

Áruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat, ezért a megadott személyes adatait nem tároljuk.

Az adatvédelmi törvény értelmében a megadott adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel.

Harmadik félnek nem adjuk ki, kivéve ha a megrendelés teljesítéséhez elengedhetetlen - pl.: futárszolgálat, posta és a megrendelés teljesítése után a rendszer automatikusan kitörli.


 Hozzájárulás:

Amikor úgy dönt, hogy személyes adatait a Honlapon keresztül közli velünk, kifejezett hozzájárulását adja a jelen Szabályzatban és az érvényben lévő jogszabályozás szerint lefektetett személyes adatbegyűjtéshez és adatkezeléshez.

 

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 

Kérjük amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esestben vegye igénybe szolgáltatásainkat amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A megrendelés rögzítésével a VEVŐ kijelenti, hogy a megrendelt termék paramétereit elfogadja és igényeinek mindenben eleget tevőnek ismeri el. A alábbiakban részletezett Általános Szerződési Feltételek ( továbbiakban ÁSZF ) az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik.
Egyrészről a www.eskuvoicipovebaruhaz.hu internetes áruházban vevői megrendelést rögzítő mindennemű természetes és jogi személy ( továbbiakban a Vevő) másrészről a www.eskuvoicipowebaruhaz.hu internetes áruház üzemeltetőjére, továbbiakban Eladó. Az internetes áruházban leadott minden rendelésre annak leadási időpontjában érvényben lévő ÁSZF az irányadó. A rendelés leadásával az itt olvasott feltételeket a Vevő feltétel nélkül elfogadja. A Vevő tudomásul veszi, hogy a honlapon végrehajtott megrendelés következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között adás-vételi és szállítási szerződés jön létre.

Látogatók
Oldalunkat jelenleg
4 látogató böngészi.
Utoljára megtekintett


Kezdőlap | ÁSZF | Jogi nyilatkozat | Elérhetőség